Dongguan Zhanxin Precision Technology Co., Ltd.

Новини

Говорете за фино наименование с високо налягане, отворена дюза
Време за освобождаване: 2023-03-03 14:17:08  Хитове: 16

high-pressure fine mist отворена дюза от основното тяло, ядрото на пръскане, дюзата, капака на праха, филтъра и други части, високо-pressure fin Взаимно въртене на кинетичната енергия на дюзата, образувана от основното тяло на дюзата, смесваща кухината до определен ъглов спрей. 


high-pressure fine water mist open Отваряне Накрайникът се характеризира с отлични характеристики на огъня, по -малко замърсяване на водата, зелено и т.н., така че приложението във всички сфери на живота е много широко разпространено.


sem-safe фина водна мъгла Накрайникът се основава на danfoss' Уникална технология за единични микро дюзи. Уникалният му дизайн позволява да се напръска и освобождава във високо въртене-speed, превръщайки я във фина водна мъгла, която бързо се напръсква върху пламъка. Големите ъгли на спрей и освобождаване и уникален модел на спрей и освобождаване позволяват по -голямо разстояние между инсталацията на дюзите и защитена площ до 30,25 квадратни метра.



sem-SAFE системата се състои от комплект помпа, дюза, комплект клапани и тръби от неръждаема стомана. Работното налягане е 10MPa. Системата може да бъде свързана с автоматична алармена система, бърза реакция, стабилен поток, равномерни капчици, превъзходно погасяване на пожар, лесна поддръжка и висока цена. Системата е разделена на отворена система и затворена система.


i. Отворена система. В работно състояние системният тръбопровод се поддържа суха и без вода. Когато се задейства системата за ръчно активиране или аларма, системата се активира. Всички дюзи в активираната зона ще бъдат напръскани едновременно, за да гасят огъня.


second, затворена система. В работното състояние тръбопроводите на системата поддържат налягане от около 1MPa. Когато надвишава 57 градуса, стъкленият мехур в горната част на затворената дюза се избухва, високото налягане на помпата с висока налягане се активира автоматично и водата се превръща в много фина водна мъгла при налягане от 10MPa за гасене на огъня. Само спукнатият фина водна мъгла отворен спрей, така че да се постигне целта на погасяването и охлаждането на източника на пожар и фиксираната зона с висока температура.-


предишен: За избора на възду...

Следващия: Въвеждане на унив...